Независимо дали се сбогувате с кратка афера, с неуточнени отношения или

...
Независимо дали се сбогувате с кратка афера, с неуточнени отношения или
Коментари Харесай

В навечерието на Свети Валентин: 7 съвета за справяне с тежка раздяла

Независимо дали се сбогувате с къса спекулация, с неуточнени отношения или с дълготраен сътрудник, раздялата постоянно е гадна. Понякога раздялата е дълго чакана, а при други е като изненадата на годината. В която и категория да попадате, има доста здравословни способи да продължите напред: от това да се оставите да се потопите в тъгата за малко, до това да се заемете с почистване на пространствата или да се обкръжите с другари.

1) Позволете си да скърбите

Преминали сте през тежка и мъчителна смяна в живота си. Да изхвърлите силата през прозореца и да си позволите да скърбите за загубата е нужна част от това да продължите напред. Дайте си няколко дни, в които да гледате тъжни филми и да си поръчвате храна за у дома по пижама, с цел да изкарате всичко от себе си... само че би трябвало да приемете, че когато всичко е свършило, то е свършило.

2) Отидете на терапия

Това не се нуждае от пояснение: лечението е извънредно потребна инвестиция, даже и да не сте имали проблеми с психологичното си здраве в предишното. Терапевтът може да ви помогне да преработите всичко, което чувствате, и да се ориентирате здравословно в идните неразучени води.

3) Направете си плейлист

Това е предписание, което одобряваме за всички житейски обстановки. Каквото и да чувствате след раздялата, има ария, която го отразява съвършено. Добавете ги в плейлиста и я пуснете в колата или по време на домакинската работа, с цел да ви помогне да преработите възприятията си. И да, дискографията на Тейлър Суифт е идеалното място, откъдето да започнете.

4) Направете почистване

Това е сложна, само че нужна стъпка. Последното нещо, от което се нуждаете, когато се пробвате да продължите напред, е да ви се набиват в очи фотосите на някогашния ви в Instagram всякога, когато превъртате. Приложенията за обществени медии ти разрешават елементарно да премахваш, заглушаваш или блокираш почитатели, което е потребен метод да запазиш предишното в предишното. Освен за техния профил, помислете дали не би трябвало да извършите същото и за всички техни другари и родственици, които също могат да бъдат отключващи.

5) Вън на старото, приветствай новото

Тази сентенция може да се ползва във всеки аспект на живота ви (с изключение на прическите, не се занимавайте с това). Има ли пуловер в дрешника ви, който е обвързван с мъчителен спомен? Дарете го и си купете нов. Има ли фотоси на двойки в рамки из жилището ви? Помолете приятелите си да изпратят фотоси на обичаните си мемоари с вас и ги подменете.

6) Подредете календара си

Нека съвместим още две типичен поговорки, които да ви оказват помощ да продължите напред: времето лекува всички рани, а времето лети, когато се забавлявате. Напълнете календара си с всичко - работни срещи, събития за основаване на контакти, срещи с другари, подготвителни курсове, всичко. Не го вършиме, с цел да продължите да се движите, с цел да отвличате вниманието си, а инвестирате в себе си и във всички хубави неща, които ще ви съпътстват след раздялата. Чашата ви ще се изпълни и ще я преодолеете за нула време

7) Излезте на среща със себе си

Въпреки че обграждането с положителни хора е превъзходен метод да продължите напред, значимо е също по този начин да отделите известно време за преоценка на желанията и потребностите си. Заповядайте: поканете себе си на среща! Отидете сами на комедийно шоу или на нов филм. Опитайте нов ресторант единствено в компанията на дневник или добра книга. Или даже си резервирайте релаксираща почивка, тъй като тези неща не би трябвало да стопират единствено тъй като сътрудникът към този момент не е на дневен ред, а и ще научите доста за себе си в този развой.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР